voedingen

 

Dé specialist in camerabewaking en videofonie

Voedingen

We beschikken over verschillende soorten en vormen van voedingen. We hebben de normale voeding met verdeelstuk. Of u kunt gaan voor de meer profesionneler model al dan niet uitgerust met een noodbatterij, die je dan weer in de mogelijkheid stelt om zelfs wanneer de spanning uitvalt door een sabotage nog te blijven opnemen.

 

 

Hieronder vindt u de modellen:

 

Voeding 5A met backup batterij

Deze voedingen zijn uitgerust met een backup batterij, waardoor er nog tot een 30 min na stroomuitval kan worden opgenomen. Is voorzien van led's op de uitgang, zodat je weet welke actief zijn.

 

Dit alles geplaatst in een zeer degelijke box.

 

Afsluitbaar met sleutel.

 

Prijs : 180 euro batterij inclusief

 

Voeding 5A

Gestabliseerde 12Volt voeding met aparte zekeringen per krijg

 

Dit alles geplaatst in een zeer degelijke box

 

Afsluitbaar met sleutel

 

Prijs : 65 euro

Stekker 5A voeding

Standaard 5A voeding met een verdeelstekker van 1 naar 4.

 

Prijs : 25 euro

 

 

Wat zijn voedingen?

In de elektronica is een voeding het onderdeel van een apparaat of schakeling dat zorgdraagt voor de benodigde spanningen en stromen.

De voeding zet daartoe de elektrische energie van de beschikbare energiebron, meestal het lichtnet of een batterij of accu, om in een energievorm met een spanning en frequentie die geschikt is voor het betrokken apparaat.

Vaak is stabilisatie van de geleverde spanning(en) een van de belangrijkste taken van de voeding. Soms is de voeding uitgevoerd als aparte eenheid, al dan niet met het te voeden apparaat samengebouwd.

Veel schakelingen stellen welbepaalde eisen aan de spanning waarmee ze gevoed worden, of vereisen verschillende al dan niet gestabiliseerde spanningen om goed te functioneren.

Meestal zal de voeding de wisselspanning van het lichtnet omvormen naar een of meer gelijkspanningen of wisselspanningen, vaak lager in waarde, maar ook wel hoger, zoals in een televisietoestel met een conventionele beeldbuis die een spanning van 25 kV of hoger nodig heeft.

Soms is een gelijkspanningsbron aanwezig en moet deze omgevormd worden naar een andere waarde (bijvoorbeeld voor een autoradio).

 

Hulscam bvba© All Rights Reserved