camera's en toebehoren

 

Dé specialist in camerabewaking en videofonie

Cameras en camerasystemen

camera hulscam camera bewaking

Wij bieden u verschillende camera's aan, zodat u een keuze kan maken die het beste bij uw behoeften aansluit.

Al onze camerasystemen bieden de mogelijkheid om de beelden online via uw smartphone, ipad, laptop etc te bekijken.

Signaleren, achterhalen & bewijzen

Tegenwoordig kiezen veel winkels en bedrijven voor een camerabewakingsysteem. Maar ook bij particulieren wordt deze manier van beveiligen steeds populairder.

Camerabewaking is niet alleen nuttig voor het signaleren van inbraak, diefstal en vandalisme op het moment zelf. Ook achteraf, wanneer u wil achterhalen wat er zich precies heeft voorgedaan en wie de dader was, heeft u videobeelden om de feiten vast te stellen en te bewijzen. Wanneer er ongewenste activiteiten hebben plaatsgevonden tijdens uw afwezigheid, is videobewaking soms de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft afgespeeld.

 

U kan de beelden online bekijken: wanneer u op vakantie bent kan u dus snel een blik werpen op uw eigendom en gerust verder genieten van uw vakantie.

Het is belangrijk dat uw systeem voorzien is van goede bewakingscamera’s. Ook de positie van deze camera’s moet zorgvuldig uitgekozen worden. Wij staan u graag bij met het nodige advies.

 

Op de website van de Belgische overheid kan u meer informatie vinden over het gebruik van de beelden;

http://www.belgium.be/nl/justitie/privacy/camerabewaking/gebruik/

 

Tevens worden camerasets ook vaak gebruikt in de landbouwsector; bv in de stal om te zien of de koeien aan het kalveren zijn, in de voliere van duiven, om paarden te observeren etc.

Hulscam bvba© All Rights Reserved